Кабели и проводници за технологии за събития и медии

От години нашите кабели осигуряват безпроблемна работа на водещите музикални и театрални сцени в Европа. Освен това те се използват в големи събития, както и в професионалната телевизионна, радио и студийна техника. С нашите марки HELUSOUND, HELULIGHT и HELUEVENT ние гарантираме перфектни звукови резултати, изключителни светлинни ефекти и отлично качество на картината. Предлагаме висококачествени, координирани кабелни решения от склад или разработени специално за клиентите. Това включва окабеляване за осветителна, звукова и камерна техника, както и за техника за наблюдение и охрана, техника за управление и регулиране, пиротехника и електрозахранване.

Нашата кабелна програма включва кабели за вътрешно и външно приложение и гарантира високо качество на преноса при стационарни инсталации или мобилна употреба. В допълнение към стандартните продукти, като цифровия аудиокабел HELUSOUND или кабела HELULIGHT DMX, HELUKABEL предлага и кабели и проводници, разработени по спецификация на клиента: например HELUEVENT HYBRID, който съчетава предаване на изображение, звук и енергия и се използва например за окабеляване на монтажни и миксиращи конзоли или камери с няколко изхода. Само чрез оптимален химически състав на материалите за обвивка и изолация кабелът може да бъде изключително гъвкав - специална характеристика на хибридните кабели. Това беше постигнато в нашия завод във Виндсбах. Освен това кабелът не съдържа халогенни съединения, устойчив е на възпламеняване и може да се използва на открито.

Многожилният кабел за товар HELUEVENT за студийни продукции е разработен в сътрудничество със ZDF (Zweites Deutsches Fernsehen), той е огнеустойчив, може да се навива на макара и не съдържа халогени. Също така в гамата коаксиални кабели, съвместими с кабелни вериги, които могат да се прилагат навсякъде, където се използват движещи се вериги и където се пренасят изображения или радиосигнали.

Очакваме с нетърпение да ви помогнем да откриете най-добрите продукти за вашето конкретно приложение и да отговорим на всички ваши въпроси. Обадете се на телефон +359 888 189 638 или ни изпратете имейл: info@helukabel.bg

HELUPOWER Reflect