Кабели, проводници и аксесоари за мобилността

Германците изминават няколко милиарда километра всяка година - и то трезво, използвайки много видове транспорт. Пътуването на стоки и хора по въздух, по море, по шосе или с железница поставя все по-големи изисквания към кабелите и проводниците. Те трябва да бъдат напълно надеждни, а в случай на авария да са огнеустойчиви и да не съдържат корозивни и токсични газове. Като доставчик на пълен набор от кабели, проводници и кабелни аксесоари, ние сме в състояние да предложим на нашите клиенти висококачествени решения за транспортната индустрия.

ХЕЛУКАБЕЛ снабдява голям брой клиенти в сектора на мобилността и е силен и надежден партньор в областта на кабелите, проводниците и кабелните аксесоари за изискванията към мобилността днес и, разбира се, и за тези в бъдеще.

В индустрията на релсовите превозни средства работим като търговски партньор за кабелите RADOX® на HUBER+SUHNER. От склада доставяме специфични за приложението решения за свързване за конструирането на съвременни железопътни превозни средства и изискваната от тях инфраструктура. Кабелните продукти са специално разработени за нуждите на железопътния пазар и се основават на високочестотни, нискочестотни и оптични решения.

Гъвкавите и високогъвкавите специални кабели се използват денонощно и за 400Hz захранване на самолети на земята, както и в кранови и разпръсквателни приложения в пристанища по целия свят. Специалните кабели, разработени в тясно сътрудничество с клиентите и крайните потребители, осигуряват електрозахранване и безпроблемно предаване на сигнали в области, в които се изисква издръжливост и надеждност.

Като системен доставчик за електронна мобилност и зарядна инфраструктура ХЕЛУКАБЕЛ предлага не само кабели за ниско и средно напрежение за подземно полагане, но и кабели за зареждане AC/DC, като например нашите HELUPOWER® CHARGE 750 AC или HELUPOWER® CHARGE 1200 DC.

Имате въпроси? Очакваме с нетърпение да ви помогнем при определянето на най-добрите продукти за вашето конкретно приложение и да отговорим на всички ваши въпроси. Обадете се на телефон +359 888 189 638 или ни изпратете имейл: info@helukabel.bg