Кабели и проводници за електромобилността

Актуалните теми за трансформацията на енергийната система и изменението на климата приветстваха идеята за мобилност, щадяща климата. По-специално електромобилността се очертава като ключова за намаляването на CO2 в транспорта и трафика, тъй като електрическите превозни средства генерират значително по-малко CO2 от другите съществуващи транспортни средства. Особено в съчетание с електроенергия, произведена от възобновяеми източници, електромобилността ще бъде централен елемент от бъдещия ни начин на живот, който пести ресурси. За да запази позициите си на световния пазар, цялата индустрия ще трябва да се замисли. Това налага сериозни иновации в самите превозни средства и техните системи за задвижване, както и в инфраструктурата от зарядни станции и електропреносни мрежи.

ХЕЛУКАБЕЛ подкрепя тази промяна със серията HELUPOWER® - универсалните кабели за зареждане за постоянен и променлив ток. Използването му за зареждане на електромобили на обществени зарядни станции, като например паркинги, в близост до магистрали или в гаражи, е също толкова гарантирано, колкото и при зареждане през личен контакт. Благодарение на вградената устойчивост на UV лъчи и масла, надеждният процес на зареждане е възможен както на закрито, така и на открито.

Имате въпроси? Очакваме с нетърпение да ви помогнем в определянето на най-добрите продукти за вашето конкретно приложение и да отговорим на всички ваши въпроси. Обадете се на телефон +359 888 189 638 или ни изпратете имейл: info@helukabel.bg