Кабели, проводници и аксесоари за автоматизираща техника

Индустрията за автоматизация се разраства стабилно – тенденции като дигитализацията или Индустрия 4.0 предлагат широк спектър от възможности и предизвикват бързи промени в индустрията. В резултат на това степента на автоматизация във фабриките непрекъснато се увеличава и се разширява във все повече и повече области - технологията за автоматизация се превръща в ключова технология. Автоматизирането на измерването, контрола и регулирането на инсталациите обикновено означава, че производителността и рентабилността се увеличават. В същото време това облекчава и предпазва хората от опасна или физически натоварваща работа - като същевременно поддържа постоянно високо качество и надеждност. Следователно всички използвани компоненти трябва да отговарят на най-високите изисквания по отношение на скорост, точност и надеждност. В същото време компонентите, включително кабели, проводници и кабелни аксесоари, трябва да могат да издържат на големи механични и динамични натоварвания.

Като водещ световен производител на кабели и проводници за автоматизирана техника, HELUKABEL е идеалният партньор, когато се поставят най-високи изисквания към предаването на сигнали и енергия. Ние предлагаме продукти, подходящи за приложение в следните области:

  • Моторни, серво, Feedback и хибридни кабели (комбинирани кабели)
  • Кабели за роботи
  • Единични проводници и контролни кабели
  • Кабели за данни и Bus кабели
  • Индустриални Ethernet кабели


Независимо дали е гъвкав кабел за фиксирана инсталация или за подвижна, с одобрение UL/CSA или съгласно NFPA 79, ХЕЛУКАБЕЛ предлага оптималното кабелно решение.

Нашите експерти ще се радват да Ви посъветват! Резервирайте среща с вашия експерт в индустрията на телефон +359 888 189 638 или ни изпратете имейл на: info@helukabel.bg

Решения на ХЕЛУКАБЕЛ за индустриалната автоматизация

Индустриална автоматизация