Кабели и проводници за изграждане на железопътни превозни средства

Нашата програма за кабели за железопътния транспорт ви предлага специфични за приложението решения за свързване при изграждането на съвременни железопътни превозни средства и необходимата им инфраструктура. Независимо дали става въпрос за кабели за данни, кабели за електрозахранване, кабели за прехвърляне между вагоните или единични проводници за шкафове за управление - нашите продукти са специално разработени за нуждите на железопътния пазар и се основават на решения от високочестотния, нискочестотния и оптичния сектор.

От много години работим съвместно с HUBER+SUHNER, които определиха ХЕЛУКАБЕЛ за свой партньор в продажбите на кабели RADOX®. Железопътните кабели RADOX® се характеризират с отлична устойчивост на термични, химични, електрически и механични натоварвания. Особено внимание заслужава противопожарната защита, поради което нашите кабели и проводници са не само устойчиви на масла и горива, но и не съдържат халогени, за да се намалят замърсителите в дима при авария. Те отговарят и на стандартите за противопожарна защита DIN5510 и EN45545.

Очакваме с нетърпение да ви помогнем в определянето на най-добрите продукти за вашето конкретно приложение и да отговорим на всички ваши въпроси. Обадете се на телефон +359 888 189 638 или ни изпратете имейл: info@helukabel.bg