Кабели и проводници за нефтената, газовата и химическата промишленост

В днешно време се провеждат все повече изследвания за нови енергийни източници, които се очаква да покрият част от световните енергийни нужди по устойчив начин. Петролната и газовата промишленост все още е най-важният отрасъл на индустрията, когато става въпрос за задоволяване на съществуващото глобално търсене на енергия. Тъй като нефтените и газови ресурси се намират на най-разнообразни места по света - независимо дали в дълбокото море или на сушата, в бурното Северно море, при високи температури в Саудитска Арабия или ниски температури в Русия - използваните кабели и тръбопроводи е необходимо да издържат на различни външни условия.

С ХЕЛУКАБЕЛ имате правилният партньор до себе си за Вашите проекти в нефтената и газовата индустрия. ХЕЛУКАБЕЛ разполага с правилните продукти и решения за офшорни проекти на сондажни платформи, кораби или производствени платформи, както и за проекти на сушата в рафинерии и нефтохимически заводи.

За да отговорим на различните условия и изисквания в различните области на приложение, ние предлагаме кабели, проводници и кабелни принадлежности с различни одобрения като De Norske Veritas - Germanischer Lloyd (DNV GL), American Bureau of Shipping (ABS) и много други .

Очакваме с нетърпение да Ви помогнем да идентифицирате най-добрите продукти за вашето конкретно приложение и да отговорим на всички въпроси, които може да възникнат. Обадете се на +359 888 189 638 или ни изпратете имейл: info@helukabel.bg