Разширяването на широколентовия достъп - основа на цифровизацията

За да се ускори процесът на цифровизация, интернет трябва първо да бъде достъпен навсякъде и да позволява високи скорости на предаване. Тази работа се извършва под знака на широколентовото разширяване, което включва полагането на оптични кабели навсякъде.

С този вид кабели могат да се прехвърлят и зареждат по-бързо големи количества данни. Високопроизводителните широколентови мрежи са предпоставка за икономически растеж и вече са актуални в много приложения и области на ежедневието. Освен това широколентовият интернет се е превърнал във важен фактор за фирмите при избора им на местоположение - той прави регионите привлекателни, защото информацията и знанията могат да се обменят по-бързо.

Нашите оптични кабели HELUCOM® предлагат висока скорост на предаване, ниско затихване, липса на електромагнитни проблеми и малки размери с ниско тегло. Кабелите HELUCOM® са също толкова здрави, колкото и познатите медни кабели, и са произведени в съответствие със стандартите и разпоредбите на DIN VDE 0888. В оптичните мрежи освен оптичния кабел от съществено значение е и технологията на свързване. Използването на пигтейли, свързващи кабели, щепсели, съединители, кутии за снаждане и разклонителни кутии прави оптичните преносни линии завършени.

ХЕЛУКАБЕЛ ви предлага кабелно решение за всяко приложение, включително предварително сглобени оптични кабели. Ние ги предлагаме с всички разпространени видове щепсели и кабели в кратки срокове. Лесният монтаж на нашите системи "plug and play" ще ви спести време и пари. За да завършите вашата мрежа, ние сме разработили за вас голям избор от продукти. Името HELUCOM CONNECTING SYSTEMS е символ на първокласно качество на продуктите и икономическа ефективност.

Очакваме с нетърпение да ви помогнем да откриете най-добрите продукти за вашето конкретно приложение и да отговорим на всички ваши въпроси. Обадете се на телефон +359 888 189 638 или ни изпратете имейл: info@helukabel.bg