Присъединете се към нас - станете доставчик за ХЕЛУКАБЕЛ

ХЕЛУКАБЕЛ е водещ международен доставчик на кабели, проводници и кабелни аксесоари. Като доставчик на решения от едно място, ние разполагаме с широка продуктова гама, която непрекъснато разширяваме. Добре интегрираната верига за доставки ни помага да засилим конкурентоспособността си в дългосрочен план и да обслужваме клиентите си бързо и надеждно.

Винаги се стремим към доверие и дълготрайно сътрудничество с нашите бизнес партньори. Нашите доставчици се характеризират с надеждност, гъвкавост и високо ниво на качество. Ние не само отдаваме голямо значение на висококачествените материали и първокласното обслужване, но също така ценим високото ниво на сигурност на доставките и конкурентните цени.

Можете ли да си представите да станете доставчик на ХЕЛУКАБЕЛ?

Като един от водещите производители на кабели и проводници нашата цел е да бъдем икономически успешни. За нас е важно социално и екологично отговорно сътрудничество; същото очакваме и от нашите партньори. Можете да прочетете повече за това в нашия Кодекс за поведение. Ако желаете да се включите в нашата мрежа на ХЕЛУКАБЕЛ, моля, свържете се с нас на Helukabel.Supply@helukabel.de, защото успешният път е най-добре да бъде извървян заедно. Очакваме с нетърпение да се срещнем с вас!

Ако се интересувате или имате въпроси

Г-жа Биргит Винклер / Ms. Birgit Winkler

Стратегическо закупуване/Strategic Purchasing; Телефон: +49 7150 9209-342; Електронна поща: birgit.winkler@helukabel.de