Вятърната енергия - преоткрита традиция

Хората използват енергията на вятъра от стотици години - за мелене на зърно или за изпомпване на подпочвени води. Днес вятърната енергия продължава да играе важна роля, особено при производството на екологично чиста електроенергия. Тя има най-голям принос за производството на електроенергия в индустрията. В световен мащаб вятърната индустрия в Германия е един от лидерите на световния пазар и нейният потенциал все още не е изчерпан. Старите централи се заменят с по-ефективни и вече могат да се използват райони, които преди това не са били подходящи за производство на вятърна енергия. На всички континенти и във всички климатични зони вятърните турбини вече могат да издържат на екстремни климатични условия, не само на сушата, но и във водата. Устойчивостта на морска вода, масло, озон и ултравиолетови лъчи не е опция, а необходимост!

ХЕЛУКАБЕЛ Ви предлага оптимални решения за вятърни турбини на сушата и в морето, както и за инфраструктурно окабеляване на вятърни паркове. Пълната ни продуктова гама включва кабели за ниско и средно напрежение с медни или алуминиеви проводници, усукани кабели, технологии за пренос на данни и мрежови технологии, предварително конфекционирани оптични кабели, както и индивидуални технологии за свързване и взаимосвързване и други аксесоари за закрепване и свързване на кабели в кулата - всичко това от един източник.

Очакваме с нетърпение да Ви помогнем да откриете най-добрите продукти за конкретното приложение и да отговорим на всички ваши въпроси.

Обадете ни се на телефон +359 888 189 638 или ни изпратете имейл: info@helukabel.bg

Напречно сечение на вятърна турбина с обяснения