Германия - индустриалната държава

Промишлеността е важен стълб на просперитета и растежа в Германия. Всяка година тя създава около една четвърт от брутната добавена стойност на германската икономика. В преработващата промишленост са заети около 7,4 милиона души, които генерират оборот от почти 2,1 трилиона евро в различни сектори.

Германската промишленост винаги се е отличавала с високо качество на продуктите и производителност, и най-вече със своята сила в областта на иновациите. Но поддържането на тази репутация изисква много от отделните индустриални сектори. На световния пазар навлизат нови конкуренти, нови технологии набират скорост, а темите за цифровата трансформация и Индустрия 4.0 стават все по-важни. Компаниите са принудени постоянно да се справят с нови предизвикателни ситуации, за да излязат от тях с нови сили.

ХЕЛУКАБЕЛ се ангажира да бъде партньор на всеки бранш със своето ноу-хау в областта на кабелите, проводниците и кабелните аксесоари, за да гарантира, че германската индустрия ще продължи да се откроява на световния пазар със своите продукти и иновации. Нашето продуктово портфолио предлага подходящи решения за всеки отрасъл и неговите специфични изисквания и условия, а ако перфектното кабелно решение все още не съществува, нашите проектанти от производствената ни фабрика във Виндсбах могат сами да го разработят.

Съществуващото ни продуктово портфолио варира от кабели за управление на данни до изключително гъвкави и здрави кабели за приложения на кабелни вериги в тежки производствени условия. Освен това асортиментът ни включва и устойчиви на топлина и масла, както и безхалогенни кабели и проводници. За да допълним нашето портфолио, предлагаме и широка гама от кабелни аксесоари.

Нашите продукти притежават съответните одобрения и сертификати, изисквани за международните пазари.

Имате въпроси? Очакваме с нетърпение да ви помогнем при определянето на най-добрите продукти за вашето конкретно приложение и да отговорим на всички ваши въпроси. Обадете се на телефон +359 888 189 638 или ни изпратете имейл: info@helukabel.bg

Обработка на материали